SZC logo

Székesfehérvári Szakképzési Centrum

OM kód: 203053/012 | 8000 Székesfehérvár, Várkörút 35.

Intézmény logo

Székesfehérvári SZC Hunyadi Mátyás Technikum

HírekKözérdekű adatokKRÉTA

Hírek

2022. szept. 28.


  Medve Matek GO

  Az idei tanévben már két alkalommal is indul Medve Matek szabadtéri matematikaverseny

  Medve Matek GO

  Az őszi fordulóban a csapatok az országszerte több mint 150 Medve Matek GO pályák (szabadtéri helyszínek) egyikén versenyeztek a nevezéskor megadott kezdési időponttól 90 percen át.

  A verseny hete szeptember 26-tól október 2-ig tartott, iskolánk 42 diákkal képviseltette magát és szeptember 28-án, egy kellemesen napos délutánon a Királyok parkjában vetélkedett.

  A három fős versenyzői csapatok egy-egy egyedi belépési azonosítót és egyedi jelszót kaptak, mellyel egy böngészőt használva az okostlefonjukon keresztül kapták a feladatokat és adták le a megoldásokat. A feladatmegoldás közben a park területén elhelyezett virtuális állomáshelyeket kellett bejárniuk, és csak annyi azonnali visszajelzést kaptak, hogy milyen szinten áll a csapatuk (bronz, ezüst vagy arany).

  Csapataink nagyon szépen teljesítettek, mindenki elérte a bronz fokozatot, 4 csapatunk ezüst, míg a tanárcsapat arany minősítéssel zárta az őszi fordulót. A Közép-dunántúli régióban, Jegesmedve kategóriában a Mészáros Viktória 11.G, Kovács Bence 12.A és Ambrus Márton 10.D alkotta csapat első, míg Nagymedve kategóriában a Mohl Eszter, Menyhárt Vendel és Stájer Balázs 10.G osztályos tanulók csapata harmadik helyezést ért el.

  Szívből gratulálunk a diákoknak, folytatás áprilisban!

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  A Hunyadi drámakör csapatépítő programjai

  A Hunyadi drámakör csapatépítő programjai

  A Székesfehérvári SZC Hunyadi Mátyás Technikum Hunyadi drámakörének tagjai 2023. december 19-én Budapestre látogattak, hogy egy kellemes napot töltsenek együtt csapatépítés céljából.

  2024. júl. 1.


  admin

  Medve Matek Matematika verseny

  Medve Matek Matematika verseny

  A Medve Szabadtéri Matematikaverseny őszi fordulóján sikeresen szerepelt iskolánk 10 diák és 1 tanár csapata, így nagy várakozással vágtunk bele a tavaszi Medve-kalandba.

  2024. jún. 27.


  admin

  Társadalmi és innovációs verseny országos döntő

  Társadalmi és innovációs verseny országos döntő

  2024.április.16-án Budapesten az NN.Székházban került megrendezésre a JAM-NN szervezésében a Társadalmi innovációs verseny országos döntője.

  2024. máj. 13.


  admin


  Partnereink

  SZC logo

  Székesfehérvári Szakképzési Centrum


  Székesfehérvári SZC Hunyadi Mátyás Technikum

  8000 Székesfehérvár, Várkörút 35.

  Telefon: +36-70-1986-321

  E-mail: titkarsag@hunyadim.hu

  OM azonosító: 203053/012


  2024Székesfehérvári SZC Hunyadi Mátyás Technikum